top of page

Be my Valentine

Nincs mit tenni, közeleg február 14, ami Bálint neve napja...emellett pedig valentin nap, ami ugyebár a szerelmesek ünnepe.

Sokáig kézzel-lábbal tiltakoztam ellene: sokan sokféle képpen magyarázzák, miért lehet igazán utálatos és fölösleges. Ezeket mindenki ismeri:)

Aki pedig szingli, annak biztosan hányinger keltő is, hiszen a lufik és rózsák ilyenkor tömegesen vannak jelen mindenhol, ömlik a cukiság és a szerelem mindenhonnan.

Ha csak ez alapján ítélkezünk, akkor valóban jogos az utálat: a giccságyú ilyenkor intenzíven működik, így ezt az én gyomrom is nehezen veszi be:)

DE, mint tudjuk...

lehet ezt máshogy is csinálni:)

Az alábbi dekor elemek zömében DIY dolgok, így aki kicsit is ügyesebb kezű, lásson neki bátran!

Amellett, hogy esküvőkre is tökéletesek (hiszen mikor lenne ideálisabb a szív dekoráció, ha nem az esküvőkön?!), otthonunkat is feldobhatjuk egy-egy apróbb kis kedvességgel.

Ha pedig ajándkozunk, lehet ám ilyesmi ajándékban is gondolkozni, biztos vagyok benne, hogy a párotok sokkal jobban örül valami hasonlónak, mint egy csillámpóni lufinak, aminek bonbon lóg a végén...(elnézést kérek minden csillámpóni és/vagy bonbon rajongótól:) )

Egy szó, mint száz:

nézelődjetek, ötletelgesstek és ha valami megtetszik, készítsétek el!

Persze, aki szerelmes, egész évben szereti a párját, nem csak ezen a napon...de néha nem árt, ha van egy kis meglepetés is:)

Legutolsó bejegyzés:
Keresés:
No tags yet.
Megtalálsz még itt is:
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
bottom of page