top of page

Havas esküvő

Az esküvő szó hallatán mindenki szép ruhákról fantáziál (különösen a lányok:) ), ezután rögtön a következő, ami eszünkbe jut, az a nyári este kellemes szellője, ami a nagy buli hevében lehűt minket...

Hát igen, ezért is nevezzük nagyjából a tavasz-ősz közti időszakot esküvő szezonnak. Nyitott, lenge ruhák, csodás menyasszonyi ruhaköltemények, bulika, szép színek, kis topánok, mesés szabadtéri helyszínek...egyszóval egy remek esküvő részletei:)

DE.

Igen, van de!

Aki bevállalósabb, netán vagányabb, vagy egyszerűen csak nagyon-nagyon házasodni akar és nem kapott már időpontot, csak (úgymond) szozonon kívül, vagy netán imádja a telet (ilyen is van ám!), annak nagyon szuper kis esküvőt lehet rittyenteni télen is!

Persze jó, ha van hangulatfokozónak némi hó is, de magát a téli hangulatot enélkül is remekül a helyszínre lehet varázsolni.

Persze ilenykor már érdemes inkább zárt helyekben gondolkozni, de például a kreatív fotózás nagyon szép tud lenni a hófödte tájon.

Én speciel imádom a szőrmét a menyasszonyi ruhához, szerintem nagyon elegáns , emellett pedig a menyasszony sem fagy szét. ugyebár.. Emellett nekem a laza menyasszonyok is nagyon szimpatikusak, akik nem félnek jól érezni magukat a nagy napon és szakítva a hagyományokkal kiabátkát, kesztyűt, sálat öltenek (még ha csak a fotózásra is).

Csokorban, dekorban mind-mind lehet egy pici a téli természetből, annak színeiből. Nekem személy szerint a natúr-fehér színekkel játszó dekor is nagyon tetszik, de aki ezt túl unalmasnak találja, nyugodtan kiegészítheti mélyebb tónusú, késő őszre hajazó színekkel, ettől szép, elegáns lesz a hatás. Nézzétek csak a csodás marsalát, ami ráadásul az idei év trendszíne is...

A tél különböző megfogalmazásokban minden stílusnak jól áll, így egy klasszikusabb dekor kedvelő pár is nyugodtan választhatja fő irányvonalnak, de persze a vintage kedvelőknek sem kell kihagyni:)

Lássunk hát néhány példát, mazsolázgassatok csak!

Hátha valaki készül téli esküvőre és még nem tudja, merre induljon:) Én imádnék egy ilyet, az biztos!:)

Legutolsó bejegyzés:
Keresés:
No tags yet.
Megtalálsz még itt is:
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
bottom of page